Ιστορία

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Οι «Αμπελώνες Κωστής» είναι δημιούργημα του Ιωάννη Κωστή. Προερχόμενος από μία αγροτική οικογένεια, γεμάτος φιλοδοξία και πάθος για δραστηριοποίηση στο χώρο του οίνου, μόλις στα 24 του χρόνια καλλιεργεί τον πρώτο ιδιόκτητο αμπελώνα. Έπειτα από ιδιαίτερη φροντίδα και ανάπτυξη των αμπελώνων το 1999 δίνει τη δική του δυναμική παρουσία με τη δημιουργία ενός σύγχρονου οινοποιείου αποκτώντας πρωτεργατικό ρόλο στην περιοχή όσον αφορά την οινοποιία και διατηρώντας την ταυτότητα του καλού ποιοτικού αυθεντικού κρασιού.

 

 

 

 

 

 

 

 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο οίνος αποτελεί την υψηλότερη μορφή τέχνης της γεωργικής κουλτούρας. Στόχος μας είναι η παραγωγή κρασιών “υψηλής αισθητικής” που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Με σεβασμό στη φύση και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό αξιοποιούμε πολλές διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών δημιουργώντας έτσι ένα σύνθετο μωσαϊκό ιδιοσυγκρασιών και γεύσεων με χαρακτηριστικά από όλο τον κόσμο.
Το πάθος μας και ο ενθουσιασμός μας για το κρασί είναι μεταδοτικό, συνεπώς το κρασί γίνεται έθος που σερβίρεται στο ποτήρι σας!